As an anonymous user, you can only add new data. If you would like to also modify existing data, please create an account and indicate your languages on your user page.

MediaWiki:Movepagetext/fi

From OmegaWiki
Jump to: navigation, search

Alla olevalla lomakkeella voit vaihtaa sivun nimen, jolloin se siirtyy historioineen uuden nimen alle. Vanhasta sivusta tehdään ohjaus uuteen sivuun. Vanhaan sivuun johtavia linkkejä ei muuteta, joten muista tarkistaa kaksinkertaisten tai rikkinäisten ohjausten varalta. Olet vastuussa siitä, että linkit osoittavat sinne, mihin niiden on tarkoituskin osoittaa.

Huomaa, että sivua ei siirretä, mikäli uusi otsikko on olemassa olevan sivun käytössä, paitsi silloin kun kyseessä on tyhjä sivu tai ohjaus, jolla ei ole muokkaushistoriaa. Tämä tarkoittaa sitä, että voit siirtää sivun takaisin vanhalle nimelleen mikäli teit virheen, mutta et voi kirjoittaa olemassa olevan sivun päälle. Jos sivu on tarpeen siirtää olemassa olevan sivun päälle, ota yhteyttä ylläpitäjään. HUOMIO! Saatat olla tekemässä huomattavaa ja odottamatonta muutosta suositulle sivulle. Ole varma, että ymmärrät seuraukset ennen kuin jatkat.