As an anonymous user, you can only add new data. If you would like to also modify existing data, please create an account and indicate your languages on your user page.

Portal:jav

From OmegaWiki
(Redirected from Portal:jv)
Jump to: navigation, search
Ethnologue ISO-639-1 jv
ISO-639-3 jav
Babel user information
jv-N Panganggo iki panutur ibu basa Jawa.
jv-5 Panganggo iki duwé kawruh profésional basa Jawa.
jv-4 Panganggo iki duwé kawruh sing nyedhaki panutur ibu saka basa Jawa.
jv-3 Panganggo iki duwé kawruh dhuwur basa Jawa.
jv-2 Panganggo iki duwé kawruh madya basa Jawa.
jv-1 Panganggo iki duwé kawruh dhasar basa Jawa.
Users by language
Search user languages

Javanese[edit]

Welcome to what is to become the language portal for Javanese. Please replace this text with what is appropriate in Javanese and help complete the missing templates.

Countries[edit]

Incomplete

Republik Indonesia -  مليسيا -  Republik Singapura/新加坡共和国/சிங்கப்பூர் குடியரசு/Republic of Singapore

Sugeng rawuh ing OmegaWiki! (ngoko)

Amerga saiki OmegaWiki isih ana ing tahap wiwitan (prototipe), panjenengan durung bisa nyunting artikel-artikel ing kéné. Menawa panjenengan kersa mbiyantu, mangga ndaftaraké akun/asma panganggo anyar lan ngisi kaca panganggo panjenengan mawa cithakan babel kaya ta ing sisih tengen kaca iki.

Saiki mung panganggo sing wis ngerti cara nyunting Wiktionary mawa bener sing bisa nyunting artikel-artikel ing OmegaWiki.

Yèn panjenengan ketemu ana sing salah utawa ana masalah liya ing sawijining artikel, tulung awaké dhéwé dikandhani. Ing kaca dhiskusi artikelé iku (Talk page-é) panjenengan bisa nulus {{Attention|<katrangan masalahé artikel>}}, supaya mengko awaké dhéwé ngerti apa sing kudu dibenakaké ing artikel iku.

Portal-portal kaya mengkéné wis bisa disunting. Mangga dibenakaké sing wis ana ing portal-portal utawa nggawé sing anyar ing basa-bas liya.